Nyheter

Dags att boka in årets kundträff!

Den 27-28 september är det på nytt dags för Akribis årliga kundträff. I år samlas vi på Bjärehalvön och den skånska sommarmetropolen Båstad, där vi har bokat in oss på det mycket populära Hotell Skansen. Här kan du inte enbart njuta av en strålande utsikt över Laholmsbukten utan också ta del av hotellets utbud av spa- … Läs mer »

Fenix blir Akribi Financials

Steg för steg kommer ekonomisystemet Akribi Fenix att övergå i nya Akribi Financials – en molnbaserad tjänst utvecklad helt av Akribis erfarna och kunniga programmerare. Akribi Financial möter alla de krav och behov som en allt mer mobil värld ställer. Som användare får du ett modernare och mer användarvänligt gränssnitt som bygger på HTML 5 … Läs mer »

Västvatten rankar Akribis system högst

Uddevallas kommunala VA-bolag Västvatten har beslutat sig för att byta ekonomissyetm till Fenix Ekonomi. Controllern Roger Larsson har varit involverad i beslutsprocessen, berättar att deras nuvarande system är anpassat för betydligt större organisationer och därmed upplevs som väldigt stelbent ur ett användarperspektiv. Vad är främsta skälet till att ni valde Fenix? – Framförallt ett medarbetarfokus, … Läs mer »

Kristinehamnsbostäder väljer Akribi

Kristinehamnsbostäder – ett kommunalt fastighetsbolag med säte i Kristinehamn – har beslutat sig för att lämna kommunens gemensamma ekonomisystem och istället ta steget över till Akribi Fenix. – Den främsta anledningen till att vi väljer att byta är att vi vill ha ett ekonomisystem som är mer anpassat efter vår bransch och som är lätt … Läs mer »

Faxeholmen nytt namn på kundlistan

Akribi välkomnar Faxeholmen AB som ett av de senaste tillskotten på vår kundlista. Faxeholmen är Söderhamns kommunala bostads- och fastighetsbolag, med strax under 3000 lägenheter, cirka 300 lokaler och tre servicehus. Tidigare har ekonomiarbetet bedrivits med hjälp av kommunens ekonomisystem som kompletterats med två fristående system, men som totalt sett inte riktigt klarat av att … Läs mer »

Lyckat kundseminarium i Stockholm

Akribis årliga kundseminarium hölls i år på anrika Ulfsunda Slott i Stockholm den 13-14 september och totalt deltog ett 80-tal kunder från olika delar av Sverige. Den stora nyheten som presenterades var att ekonomisystemet Fenix kommer att ersättas av det molnbaserade Akribi Financials, som kommer erbjuda kunderna nya möjligheter vad gäller framför allt tillgänglighet, drift … Läs mer »