Den 27-28 september är det på nytt dags för Akribis årliga kundträff. Först och främst är kundträffen en möjlighet att fördjupa sig i ekonomisystemet Fenix och dess olika funktioner och möjligheter, men också att utbyta erfarenheter med andra användare från olika företag runtom i Sverige. Vi kommer också att berätta mer om våra utvecklade molntjänster och vidareutvecklingen av Akribi Financials, som är nästa generation av Fenix Ekonomi. Det är också en möjlighet för oss att höra vad du som kund tycker om våra system, och ju mer information vi får desto bättre kan vi vidareutveckla våra program och tjänster.

I år kommer upplägget att se lite annorlunda ut jämfört med förra året. Den första dagen kör vi ett gemensamt seminarium där vi ska försöka “lyfta på locket” till Fenix och särskilt belysa de delar som vi tror kan vara användbara att känna till. Det är lätt att fastna i rutiner och bara använda delar man känner sig bekväm med, men vi hoppas kunna visa lite extra finesser som vi tror alla kan ha stor nytta av.

Dag två kommer vi att dela upp oss i mindre grupper och fördjupa oss i några av delmomenten som vi går igenom under första dagen. Tanken är att du som deltagare väljer de seminarier som du tycker är mest relevanta och intressanta för din verksamhet. Målsättningen är att de mindre grupperna ska bjuda in till dialog och diskussioner för att vi och ni lättare ska kunna lära av varandra.

Den här gången hålls kundträffen på Bjärehalvön och den skånska sommarmetropolen Båstad, där vi har bokat in oss på det mycket populära Hotel Skansen. Här kan du inte enbart njuta av en strålande utsikt över Laholmsbukten utan också ta del av hotellets utbud av spa- och badmöjligheter. Här finns bland annat ett av Sveriges finaste kallbadhus. Hela hotellets spa- och badutbud ingår i logikostnaden. Läs mer om hotellet här: Hotel Skansen.

Lätt att ta sig till Båstad:
Med flyg: Ängelholms Flygplats (20 min från hotellen) har 11 dagliga förbindelser med Stockholm (SAS och BRA). Copenhagen Airport 1,5 timme bort.
Med bil: Via E6:an på 1 timme från Malmö, Köpenhamn 1,5 timme och Göteborg mindre än 2 timmar.
Med tåg: Köpenhamn, Malmö och Göteborg på mindre än 2 timmar. Tågen stannar en gång i timmen på stationen i Båstad.

Anmälan
Länk till anmälningssidan: Anmäl dig här!

Tider
Programmet inleds kl. 09.00 den 27/9 med kaffe och registrering och vi räknar sedan med att sluta ca kl 16.00 den 28/9.

Priser
Seminarieavgift: 6.900 kr exkl. moms.

Logi: 1.800 kr exkl. moms per natt för plats i enkelrum

Onsdag
Förmiddagskaffe med Skansens goda urval
Lunch bestående av varmrätt, salladsbuffé, soppa, mineralvatten samt kaffe
Eftermiddagskaffe med Skansens goda urval
Trerätters middag på kvällen

Torsdag
Välsmakande frukosbuffé
Förmiddagskaffe med restaurangens goda urval
Lunch bestående av varmrätt, salladsbuffé, soppa, mineralvatten samt kaffe
Eftermiddagskaffe med restaurangens god urval

I priset ingår även tillgång till gym, SPA-avdelningen, kallbadhuset samt fri internetuppkoppling.