Nu är det på nytt dags att boka in Akribis årliga användarmöte i kalendern. I år hålls mötet den 27-28 september och precis som vanligt kommer vi att presentera spännande nyheter och gå igenom några av de centrala funktionerna i Fenix Ekonomi. Den här gången har vi valt att förlägga mötet till Stockholmsregionen och platsen har vi valt med största omsorg: Konferens- och spaanläggningen Yasuragi Hasseludden. På detta Japan-inspirerande hotell- och spaanläggning, kan vi garantera att ni erbjuds en upplevelse utöver det vanliga! Läs gärna mer om Yasuragi på deras hemsida.

Användarmötet är en utmärkt möjlighet för både befintliga och nya kunder att fördjupa sig i ekonomisystemet Fenix och dess olika funktioner och möjligheter. Men det är också ett bra tillfälle att utbyta erfarenheter med andra användare från olika företag runtom i Sverige. Vi kommer också att berätta mer om våra utvecklade molntjänster och vidareutvecklingen av Akribi Financials, som är nästa generation av Fenix Ekonomi.

Vi återkommer under våren med bokningsdetaljer och mer detaljerad information om programmet på årets kundträff. Men boka de aktuella datumen i din kalender redan nu!