Om oss

Vi är inte som alla andra

På Akribi har vi erfarenhet av att ha utvecklat flera generationer av ekonomisystem, där Fenix Ekonomi är resultatet av ett nära samarbete med våra kunder. Den gemensamma nämnaren har varit att vi alltid arbetar med moderna verktyg och det senaste inom programmering. En annan viktig drivkraft är att göra kundernas ekonomirutiner både snabbare och mer effektiva.

Vi ser oss som en utmanare på marknaden för ekonomisystem och jobbar lite annorlunda än många av konkurrenterna. För oss handlar det inte främst om att sälja ekonomisystem och konsulttimmar, utan mer om att både utveckla och utvecklas tillsammans med kunderna.

Akribi är en förhållandevis liten organisation, med kontor i Helsingborg. Alla medarbetare har kunskap om och erfarenhet av företagsekonomi, vilket gör att alla på företaget – från utvecklare till projektledare – förstår hur kundernas vardag ser ut. Det gör att vi inte bara kan berätta hur Fenix Ekonomi fungerar utan också hur ni kan förbättra och effektivisera era ekonomirutiner. En annan fördel med att vara lite mindre är att beslutsvägarna är korta, vilket innebär att tiden från en förbättringsidé till genomförande också är jämförelsevis kort. När våra kunder kommer med förslag på förbättringar, så lyssnar vi.