Att byta ekonomisystem kan kännas som ett stort projekt. Det tycker inte vi. Faktum är att vi just bytt ekonomisystem hos fyra kommunala bolag på mindre än en vecka per projekt.

På den tiden är fakturor inskannade och tolkade, betalningar skickade till banken och återredovisningen inläst. Naturligtvis är fakturorna också attesterade elektroniskt. Lägger vi på en extra vecka har vi konverterat gammal data och aktiverat EDI-inläsning med automatisk attest baserat på mätarställning och förväntad förbrukning.

Allt detta är möjligt tack vare våra erfarna konsulter och rätt teknik. Vi har utfört många hundra installationer och vet vad som krävs för att byta ekonomisystem. Det är snabbt och enkelt. Inga långa möten och nästan all kontakt med kunderna sker via internet. Vårt ekonomisystem, Fenix, kör man över internet. Allt som behövs är en vanlig webbläsare.

Akribi är ett mjukvaruföretag, och inget konsultbolag. Vi vill ha många, korta projekt. Det tjänar både vi och våra kunder på. Så funderar du på att byta till ett modernare och lättarbetat ekonomisystem, tveka inte att kontakta oss!